Şcoala Nationala de Canyoning editia a XXVI-a

ASOCIAŢIA ROMÂNĂ DE CANYONING are placerea de a va invita la ŞCOALA NAŢIONALĂ de CANYONING editia a XXVI-a pentru Nivelul 1, Nivelul 2 si Perfectionare Tehnica
care va avea loc în perioada 5 – 12 mai 2019 în zona Văii Cerna (Munţii Mehedinţi şi Cernei).

Şcoala oferă tuturor iubitorilor de activităţi montane, posibilitatea specializării în tehnicile specifice coborârii canioanelor. Se vor parcurge următoarele canioane: Bobot, Drăstănic, Râmnuţa, Ţăsna, Zgăul Vintilanilor.

Nivel 1: şcoala durează 6 zile oferind cursantului descoperirea în general a tehnicilor specifice canyoningului, deprinderea lor, fiind stimulată, în același timp, însuşirea ca pasiune autentică a acestei discipline.

Nivel 2: durata şcolii este de 6 zile, cursantul trebuie să fie absolvent al Nivelului 1, iar decizia pentru a fi admis este luată după un test de evaluare.
Obiectul acestui nivel este de a învăţa tehnicile de echipare a canioanelor de anvergură redusă ca: tehnicitate, debit al cursului de apă şi angajament, pentru ca în final să devină conducător de explorare.

Perfecționare tehnică: durata şcolii este de 6 zile.
Cursantul trebuie să fie absolvent al Nivelului 2. Obiectul acestui nivel este acela de a aprofunda tehnicile de echipare a canioanelor de anvergură medie ca: tehnicitate, debit al cursului de apă şi angajament, precum și comportarea în anumite situații de excepție ce pot apărea în parcurgerea canioanelor.

Taxa de participare este de 790 lei pentru Nivelul 1 si Nivelul 2.
Taxa include: şcolarizarea realizată de inițiatori, monitori și instructori ai Asociației Române de Canyoning – ARC, accesul la poligoanele ARC, suportul de curs, utilizarea echipamentului colectiv, diploma de absolvire, sala pentru lecţii teoretice, magazie, parcare.

Pentru mai multe informati, va rugam consultati documentele din atasament.

Circulara 1 SNC 201p – Nivel 1, Nivelul 2, Perfectionare Tehnica

Pentru inscrierea online, va rugam accesati link-ul: Formular inscriere SNC 2019

Acest articol a fost publicat în Scoli nationale. Salvează legătura permanentă.